Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'help'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • VIVEPORT
    • Viveport News and Announcements
    • Viveport General Discussion
    • Viveport Technical Support

Blogs

  • Viveport Blog
  • Viveport Reviews
  • Viveport SDKs and Downloads
  • Developer Blog
  • Vive Blog
  • About ficherchemcoltd.com - Prominent Chemical Store Online
  • Ficher Chem Co. Ltd: Buy Research Chemicals Online

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me

Found 5 results

  1. Hello, I've been having an issue with opening the VIVEPORT app. The app was working fine before i signed out accidentally and was no longer able to log back in. I've tried searching the internet for a solution but I've been unsuccessful. When i click the app icon, this window opens and then the login page never loads. Happy to provide more info if needed. Specs: -RTX2070 -Ryzen7 2700X -16GB Corsair vengeance ram -X470 AORUS GAMING 5 Motherboard (Sorry for posting this in the wrong section)
  2. A few minutes ago I attempted to launch steam vr. I was prompted with an error that says my base station has developed an internal error and to contact the manufacturer. I looked around online and I am currently under the impression that I will have to return my base station. Is that the case?
  3. Good evening, I recently bought the Vive Pro with 5 (full body) sensors and a wireless adapter (along with an extra wireless HTC battery). Here's the issue, I play something like VRChat for example, and all goes according to plan, I can play fluently, and all the trackers work, controllers track well, sensors track fine, battery is all up to charge on everything. -Keep in mind, my computer volume setting is on HTC VivePro Media 2 [Or something along those lines] and so is my microphone for in game use. -All works fine, I can hear people, others can hear me clear.
  4. Viveport was working fine before the update, once I did it's just stuck on set store location, all rules in the Firewall are enabled, tried disabling it + windows defender and still it doesn't work Is maybe a problem with my living in Israel or something? cause I don't know what to do right now
  5. It's just never stops loading and I don't know what's the problem edit: It worked fine before updating
×
×
  • Create New...